Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

LILIACEAE

Fritilaria thessala , στο Βελούχι .

2 σχόλια:

  1. Χαίρομαι τις αναρτήσεις σου.
    Το έχω γράψει ξανά και γίνομαι κουραστική,αλλά οι φωτογραφίες σου είναι πεδίο σπουδής και γνώσεων.

    Εσύ διαχειρίζεσαι το blog,αλλά θα μπορούσες να κάνεις μια παραπομπή στο προφίλ σου του panoramio.Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω δει στο είδος του.

    Χαίρομαι την επικοινωνία με τους περισσότερους Έλληνες,μοιραζόμαστε και μαθαίνουμε τόσα πράγματα.Αλλά το κακό έγινε με τους ξένους.Εχθές πήρα ειδοποίηση για δέκα πανομοιότυπα σχόλια από το ίδιο άτομο.Και ευγενική να θέλω να είμαι αγανακτώ.

    Καλό μας ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Θέμιδα της πανέμορφης Θάσου !

    Θέλω να είμαι σοβαρός και προσγειωμένος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αναιρώ τον εαυτό μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό.

    Σίγουρα το ιστολόγιο αυτό δεν είναι τίποτα το ξεχωριστό, ίσα - ίσα .

    Ξέρεις πολλές φορές αναρωτιέμαι τι στο καλό κάνουμε εδώ μέσα στα κανάλια του διαδικτύου.

    Μην φανταστείς ότι ιδρώνει κανενός το αυτί για τα οποιαδήποτε όμορφα, σπάνια, η μοναδικά φυτά του τόπου μας. Σε μένα μένει μια ικανοποίηση (ίσως και να λέγεται εγωισμός αυτό, δεν ξέρω) αλλά πέραν τούτου , ουδέν.

    Οι μπουλντόζες συνεχίζουν να οργώνουν τη γη, οι εθνικοί δρυμοί - όπου υπάρχουν στα χαρτιά - λεηλατούνται και βιάζονται με χίλιους τρόπους, μοναδικά είδη εξαφανίζονται ως δια μαγείας και το φιλότιμο και την ιστορία του τόπου και του λαού μας τα έχουν όλοι οι ταγοί μας γραμμένα, ξέρεις που ....

    Χωρίς ίχνος αισιοδοξίας, αυτές οι φωτογραφίες της φύσης μας ίσως είναι και το επίσημο διακοσμητικό του αγγελτηρίου του θανάτου της.

    Τα έχω ειλικρινά χαμένα και δεν ξέρω τι άλλο να πω !

    Εύχομαι να μην σου χάλασα τη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή